Menu
RSS

Kelangsungan Program HRMIS User Group Summit 2013 (HUGS 2013) Featured

Kelangsungan Program HRMIS User Group Summit 2013 (HUGS 2013)

Seperti mana yang diketahui, JPA akan menganjurkan Program HRMIS Group Summit 2013 (HUGS 2013) pada 16 hingga 18 Disember ini di Pusat Konvensyen Antarabangsa Sultan Ahmad Shah (SASICC) Kuantan, Pahang. Berikutan kejadian banjir yang melanda Negeri Pahang khususnya Kuantan baru-baru ini, pihak urus setia telah menerima banyak pertanyaan daripada peserta sama ada program berkenaan akan diteruskan ataupun ditangguhkan.

2. Untuk makluman, setelah mengambil kira situasi banjir dan keadaan cuaca terkini (pada 9 Disember 2013, Isnin), dimaklumkan bahawa Pengurusan Atasan JPA bersama-sama Pengurusan Atasan PSUK Negeri Pahang telah bersetuju agar program ini diteruskan seperti yang telah dijadualkan. Bersama-sama ini disertakan Kad Jemputan ke Majlis Perasmian dan Makan Malam Program HUGS 2013 untuk rujukan. Kepada jemputan yang membawa kenderaan sendiri, kemudahan parkir disediakan dengan kadar bayaran RM2 setiap kali masuk.

Bersama-sama kita mendoakan yang terbaik untuk mangsa-mangsa banjir dan berharap agar program HUGS 2013 ini berjalan dengan lancar.

 

back to top